Bijzaken?

In de afgelopen periode heb ik niet heel gericht zaken kunnen regelen voor het onderzoek. Het onderzoek dat er nog niet is, zegmaar.
Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt. Er zijn allerlei toevallige of minder toevallige bijzaken die mij bezighouden. Met name het organiseren van en meedoen aan wat praatjesmomenten. Zoals het KAMG-congres 2012: het congres van de Koepel Artsen Maatschappij en Gezondheid, en een nascholingsavond voor Jeugdgezondheidszorg, de PAOG. Ook ben ik gevraagd voor een praatje over de preventieve mogelijkheden van Social Media voor op het euPrevent-symposium. Dat soort dingen.
En al die momenten bieden weer kansen. Kansen om te sparren met anderen over wat Publieke Gezondheidszorg is, en zou kunnen zijn. Kansen om nieuwe input te krijgen van mensen die je anders niet zou zijn tegengekomen.
Ik heb er dus veel zin in.

Tegelijkertijd heb ik ook een afspraak gemaakt met mijn afdelingshoofd en met de direct leidinggevende, om te praten over de plannen. Om te horen of ze enigszins passen in hun beeld van de afdeling en mijn dagelijkse werkzaamheden.

En ontdek ik al lezend meer soorten onderzoek, meer methodieken en perspectieven.
Eens kijken of er ergens op WordPress een soort van referentie-tool is, zodat ik een lijstje kan aanleggen van websites en artikelen.

Advertenties

Ja, graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s