Op weg naar de brainstorms

So here’s the plan: 15 mensen weten meer dan 1. Het bleek eerder al, dat zelfs 2 mensen meer weten dan 1.
Na de kerstvakantie (eind januari/begin februari zelfs pas, want in januari zelf zijn reorganisatieberichten binnen onze GGD gewoon belangrijker voor iedereen) heb ik aldus de twee beloofde brainstormsessies georganiseerd. Met mensen van mijn eigen afdeling (JGZ) en mensen van de afdeling Kennis en Innovatie (de onderzoeksafdeling). Ik heb tweemaal ruimte en tijd gereserveerd, en ik heb al enkele mensen zelf benaderd. Mijn collega van K & I doet datzelfde, mensen benaderen waarvan zij denkt dat ze kunnen bijdragen aan de brainstorm.
Wat er nu nog moet gebeuren is de inleidende praatjes, het kaderen van de brainstorm, enige richting geven. En een eindpunt schetsen, of in ieder geval de vorm van het einddoel.
Brainstormsessie 1 gaat over onderzoeksvoorstellen, onderzoeksvragen en subsidies aanvragen. Welke vragen leven er, hoe zijn die te clusteren in onderzoeksvoorstellen of bredere projecten, en waar vragen we (waar) subsidie voor aan?
Er zijn mensen uitgenodigd die zelf al onderzoeksideeën hebben die in de grotere lijnen passen. Sommigen hebben subsidie toegewezen gekregen, anderen (nog?) niet. Die ideeën kunnen in ieder geval motiveren en inspireren.
De subsidierondes die er aan zitten te komen, onderzoeken die al lopen in het land of bij ons in de regio, dat moet ik zo’n beetje in kaart hebben tegen die tijd. En van daaruit gaan we vrij-denken.
Tips, input, is allemaal welkom!

Advertenties

Ja, graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s