Kennis van vandaag en kansen van morgen

Vandaag ben ik bij het congres van de Koepel Artsen Maatschappij en Gezondheid. Dit jaar is het thema van het congres: Wetenschap in Publieke Gezondheid. Zie voor de meer klinkende naam ook de titel van deze blogpost.
Congressen zijn altijd leuk om contacten te leggen, om ervaringen uit te wisselen. Echter, vaak kom je er alleen als je al ‘meedoet’, als je al ervaringen te delen hebt. De workshop waar ik vandaag deel van uitmaakt, gaat voor een deel over ‘hoe doe je dat nou, onderzoek in de publieke gezondheidszorg?’. Inderdaad precies wat ik op dit blog probeer te beschrijven, mijn zoektocht naar antwoorden op die vraag.
Ik zal dan ook mijn recente relatieve succes aangrijpen om mijn verhaal te doen. Naast een verhaal dat al veel verder in resultaten is en de interactieve opzet van de workshop moet het tot een echt gesprek met de zaal kunnen leiden. We hebben een gespreksleider, hopelijk een zaal met echte vragen en zien we samen kansen. Dan zal ik er hier ook zeker op terugkomen natuurlijk!

Advertenties

Ja, graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s